Bart Aernouts gaf mee de invulling voor een long distance sportdrank

“Tijdens een lange training of wedstrijd wil ik niet continu de koolhydraten tellen.”

Wie aan lange duurtrainingen doet herkent het wel: calorieën en koolhydraten tellen om je energiepeil tijdens die lange periode hoog te houden. Het is een voldoende energie-inname garanderen en een balans zoeken in vaste en vloeibare voeding.

 

Het uitkiezen van de juiste voeding vind ik één van de belangrijkste pijlers in de voorbereiding van een wedstrijd. Omdat de inspanningen tijdens een triatlon meerdere uren in beslag nemen moet ik me ervan verzekeren dat ik een continue energievoorziening heb.
Samen met WCUP gingen we aan de slag om hun gamma in sportdrank aan te vullen met een product voor elke wielerliefhebber, triatleet of andere lange duuratleet zonder in te boeten aan efficiëntie.

Het resultaat is een sportdrank die, o.a. door een wijziging in de verhouding tussen snelle en trage suikers, ervoor zorgt dat de opgenomen energie beter gedoseerd vrijkomt in je lichaam. Het aanwezige natrium zorgt er dan weer voor dat het vocht dat je drinkt beter geabsorbeerd wordt in je lichaam.

Ik heb deze Long Distance Sports Drink nu al meerdere keren gebruikt op trainingen en tijdens wedstrijden en het verschil is voor mij duidelijk merkbaar. En dat zonder maagklachten want die kan je tijdens een wedstrijd wel missen!

Ontdek hier de WCUP Long Distance Sports Drink Tropical – Limited Edition.