Jong talent met pit

We merkten hem op met een leuke post op Facebook waarin hij met overtuiging en gedrevenheid over de WCUP-producten praat. Voor Gilles Van Roy blijkt wielrennen niet zomaar een hobby meer. Ondanks zijn jonge leeftijd kent hij de wielerwereld al goed, mede dankzij z’n pluspapa die nog professioneel wielrenner was.

Het prikkelde alvast onze nieuwsgierigheid om Gilles op te zoeken.

Wanneer begon je zelf met fietsen?
Gilles: Tot vorig seizoen voetbalde ik nog bij FCV Dender maar het wielrennen zat al veel langer in mijn hoofd en dit jaar heb ik dan de overstap gemaakt.

Hoe ziet je trainingsschema er uit?
Gilles: Wekelijks maken we met de ploeg een trainingsrit van 2u. Daarnaast train ik individueel nog 2 keer en probeer ik regelmatig deel te nemen aan wedstrijden.

Naar welke sporter kijk je op? Wie vind je de beste renner van het moment?
Gilles: Momenteel vind ik Wout Van Aert de beste renner want hij combineert weg en veld. Daar kijk ik echt naar op.  Maar als ik 1 dag kon ruilen met een prof zou het Niki Terpstra zijn.

Welk product is je favoriete WCUP-product?
Gilles: Mijn absolute favoriet is zeker de Energy Booster, die geeft dat tikkeltje extra als je denkt bijna leeg te zijn. Na elke training/wedstrijd gebruik ik ook steeds Recovery Drink omdat het verschil in herstel echt merkbaar is.

Wij wensen Gilles alvast veel plezier en succes in zijn wielrennen. Eentje om zeker in het oog te houden.