#WCUPFamily: Zizou Bergs

Zizou Bergs (18) zet zijn eerste stappen in het professionele circuit en die blijven niet onopgemerkt. Na enkele sterke prestaties steeg hij maar liefst 480 plaatsen op de ATP ranking, waardoor hij nu plaats 1058 bezet. Eerder mocht hij ook al de kwalificaties spelen van de European Open, een mooie ervaring voor de jonge speler tussen een sterk deelnemersveld.

Onlangs speelde Zizou in het Tunesische Hammamet op een indrukwekkende wijze het tweede reekshoofd naar huis. Na deze stunt kon hij zich met een winnende tweede ronde ook plaatsen voor de kwartfinale.

Naar de toekomst toe hoopt Zizou binnen de twee jaar door te stromen naar het Challenger-circuit. Hij speelt niet enkel meer voor de ervaring, hij gaat naar toernooien om te winnen.

Als lid van de WCUP Family vroegen we  Zizou waarom hij nu juist onze WCUP producten gebruikt en welke zijn favoriet is.

Zizou Bergs:

  • Als professioneel tennisser gebruik ik WCUP omdat sportvoeding voor mij even belangrijk is als training. WCUP beschikt over het juiste gamma dat mij helpt om op het juiste moment de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo heb ik steeds voldoende energie om topprestaties te leveren. WCUP helpt mij fitter te worden, verbetert mijn prestatie en het herstel van mijn spieren.
  • Mijn favoriete product is de Energy Bar Hazelnut-Chocolate, die ik vooral gebruik tijdens mijn prestaties. Deze energiereep is superlekker en levert mij de nodige koolhydraten tijdens de inspanning. Een echte aanrader.