“Met WCUP Brasil gaan we voluit”

Eigenlijk mag het geen verrassing heten want, als je België, Brazilië en WCUP zegt, past Igor De Camargo vlot in dat rijtje.

Igor zelf kwam reeds in 2006 voor het eerst in contact met WCUP. Als profvoetballer is hij zich heel bewust van het belang van sportvoeding. Tijdens zijn carrière bij zijn verschillende clubs kwam hij vaak met verschillende merken in contact. WCUP gaf voor hem de doorslag door zijn efficiëntie, diversiteit en gebruiksgemak.
Het is echter pas jaren later dat we met elkaar rond de tafel gaan zitten om onze gezamenlijke plannen in realiteit om te zetten.

WCUP Brasil

Het is steeds de aspiratie van WCUP om grenzen te verleggen. Met die mindset trokken we reeds naar de US waar we een voet aan de grond hebben en hard timmeren aan het merk. Onze plannen brengen ons ook naar Brazilië; een nieuw land, een nieuw continent en tal van mogelijkheden.

Aan de basis van onze Braziliaanse expansie staat een lokale productiesite met een lokaal team dat barst van enthousiasme, kennis en ambitie.
En die ambities zijn niet gering. Anders dan in Europa staat de kennis over en het gebruik van sportvoeding nog in de kinderschoenen. Onze taak zal vooreerst liggen in het correct informeren rond de producten en hun meerwaarde. Anderzijds mikken we heel doelgericht op de leiderspositie en een grote aanwezigheid in de markt.

 

En nu?

Onze filialen over de hele wereld staan dagelijks in nauw contact met elkaar. De aanwezigheid van Igor in België vormt momenteel een perfect baken tussen het hoofdkantoor van WCUP en de lokale afdeling in Brazilië. Zo werken we samen aan het succes van WCUP over de grenzen heen.

Volg je ons Braziliaanse verhaal?
Facebook: @wcupBR
Instagram: @wcupbrasil