#WCUP Family: Sofia Costoulas

 

Sofia Costoulas startte met tennis toen ze zo’n 4 jaar oud was. 10 jaar later is ze helemaal verzot op de sport en draait ze mee op internationaal niveau.

Hoe ze dat doet legt ze ons zelf uit.

Toen ik 12 jaar oud was ging ik al regelmatig naar het buitenland voor kleine en grotere tornooien. Je zou dus kunnen zeggen dat ik sinds die periode professioneel tennisspeelster ben. Dat lukt omdat ik mijn school kan volgen door thuisstudie en via de Vlaamse Examencommissie zelf min of meer kan bepalen wanneer ik mijn examens maak. Die combinatie is zwaar maar ik krijg veel hulp waardoor het wel goed vlot.

En ambitieus is deze tiener al zeker.

Dit seizoen wil ik vooral mijn spel blijven verbeteren en tornooien winnen. Maar ik droom wel van die nummer 1 plaats op de wereldranking. En van de echte Grand Slam tornooien winnen.

Sofia kiest voor WCUP en dat doet ze heel bewust.

De sportvoeding van WCUP is heel lekker én heel efficiënt. Er is een grote keuze uit verschillende producten en verschillende smaken, zo hoef ik niet altijd hetzelfde te eten. Mijn absolute favorieten zijn Sport Drink Apple, het Sport Fruit Strawberry en de Enduro Gel Banaan.

We zijn heel trots dat we Sofia mogen steunen terwijl ze zichzelf een weg naar de top tennist. Ze won dit jaar al een aantal heel mooie tornooien en staat duidelijk heel gefocust in haar sport.
Je vindt Sofia ook terug in op WCUP Family pagina.

Met dank voor de foto: Richard van Loon – tennisfoto.net