WCUP ROND UW KOT RUN HAALT DE FINISH

Bekijk onze folder

ONS GAMMA IN EEN OOGOPSLAG

 


 

WOW WOW WOW!!!

Dat is kort samengevat ons gevoel na de eerste “WCUP Rond uw kot Run” van zondag! Zoveel enthousiaste deelnemers van elk niveau, zoveel positieve berichten die we mochten ontvangen en zoveel leuke filmpjes en foto’s die we op onze sociale media zagen binnen komen. We plaatsten er een pak van in ons verhaal en we excuseren ons voor degene die er eventueel niet tussen geraakt zijn. Jullie hebben massaal jullie enthousiasme en jullie creativiteit met ons gedeeld. Diepe buiging daarvoor!

 

 

 

We telden al meer dan 800 deelnemers en we zeggen dan ook bij deze meer dan 800x dank je wel! En het waren er zeker nog meer, maar door de limieten van Strava hebben we niet alles kunnen registreren. We hebben er echter alles aan gedaan om dat op te vangen en denken dat we een vrij volledig beeld hebben, maar als je merkt dat je ontbreekt in de uitslagen of als je een foutje ontdekt, kan je dit tot en met vrijdag 8 mei om 12u doormailen naar info@wcup.be. We plaatsen vrijdagnamiddag dan de finale uitslag.

 

Ook waren er nog wel wat deelnemers puur voor de fun, die Strava lieten voor wat het was. Ook dank je wel aan die deelnemers uiteraard!

De winnaars van elke afstand (je kan ze al bewonderen op de foto boven dit artikel) en de winnaars van de foto/filmpjes wedstrijd zullen door ons eerstdaags ook nog persoonlijk gecontacteerd worden.

Wie de smaak te pakken heeft en interesse heeft in ons gamma aan kwalitatieve producten in sportvoeding, kan bovenaan deze pagina de link naar onze folder vinden. WCUP is te vinden in meer dan 400 verkooppunten in België en online.

 

Graag tot de volgende gelegenheid, bij voorkeur weer gezellig samen, en we wensen jullie nog veel gezonde sportieve hoogtepunten toe!

Het WCUP Sports Nutrition team!

 

Bekijk de uitslagen voor de verschillende categorieën: